Ingrediënten
- 400g Scampi's
- 200g Prei
- 200g Radijzen
- 2 pijpajuintjes
- 2 soeplepels bieslook
- 1 pakje Konjac rijst*
- 1 blikje kokosmelk*
- Kurkuma
- Zwarte peper
- Himalayazout*
- Olijfolie*
- Geraspte parmezaan
* Terug te vinden bij je consulent
Bereiding
Spoel de rijst goed onder stromend water en laat uitlekken.
Snij de radijs, de pijpajuin en de prei in kleine stukjes, stoof die beetgaar aan in een mooie hoeveelheid olijfolie.
Voeg de rijst en de kokosmelk toe en warm alles samen, voeg daarna nog de bieslook toe. Kruid met kurkuma, peper en zout.
Bak de scampi’s in olijfolie en kruid met peper en zout.
- Serveer de scampi’s met de groenten-rijst en werk af met parmezaanse kaas
Per persoon is dat 1 eiwitportie, 1 groentenportie en 1 vezelportie.
Let op!
Een gerecht met konjac vezel nooit invriezen! (het is net plastiek na het ontdooien)
Je kan de geopende konjac in een potje doen, onder zetten met water en zo nog zeker een week bewaren in de koelkast.
Gebruik alleen de 100% konjac vezel ( er mogen geen andere ingrediënten inzitten)
Smakelijk!