Waarbij helpt BaJa MC?

Start je reis naar mentale kracht.

Jouw steun en toeverlaat

Onze coaching is een vorm van begeleiding waarbij we jou graag helpen om jouw mentale en emotionele welzijn te verbeteren, doelen te bereiken en/of prestaties te optimaliseren. Onze vorm van coaching richt zich ook op het ontwikkelen van psychologische en emotionele veerkracht, het verbeteren van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, het beheren van stress.  Wij zijn ook een perfecte ondersteuning voor de medische professionals.

 

Diensten

Mental coaching

Na het intakegesprek en het verkrijgen van een goed begrip van jouw behoeften, zullen we een schema opstellen. Gedurende elke sessie zal ik actief luisteren en gerichte vragen stellen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Relaxatieprogramma

We hebben verschillende muziek- en klankprogramma’s die kunnen worden gecombineerd om de gebruiker te helpen ontspannen, mediteren, focussen of creatief te zijn. Een wereld van klank en licht, zonder woorden.

 

Leef & eet programma

Verlang je naar een hernieuwd gevoel van vitaliteit? Wil je actief werken aan je eigen gezondheid? Blijf dan even lezen, want Leef & Eet zou weleens perfect voor jou kunnen zijn.

Leef & Eet is gebaseerd op voedingsleer en wordt ondersteund door een eenvoudige kook- en eetmethode.

 

 

Jouw privacy staat bij ons voorop.

Bekijk hier hoe we ermee omgaan!

Leer je geest te versterken. Begin nu!

Bel ons:

+32 478 28 68 50