Wat is BaJa MC?

img_0845a


Touch For Health (TFH) is een holistische, alternatieve gezondheidszorg die een natuurlijke oplossing biedt voor heel wat aandoeningen. Het maakt gebruik van acupressuur, aanraking en massage om de lichaamshouding te verbeteren en fysieke of geestelijke spanning en pijn te verlichten.

Gebaseerd op de kinesiologie gebruikt TFH spiertesten om informatie te krijgen over mogelijke blokkages in het lichaam.

Elk van onze organen is immers verbonden met een energiestroom of meridiaan. Er bestaat een directe relatie tussen spiergroepen, energiestromen en de organen/klieren in ons lichaam.

Blokkages in de spiergroepen wijzen dus op een onevenwicht in de energiestromen of organen.

Wij gebruiken spiertesten om te meten hoe het gesteld is met de energiestroom in uw lichaam. Die stroom kunnen we manipuleren, om zo de onbalans in de spieren te elimineren en de organen/klieren beter te laten functioneren.

Resultaat? Het lichaam vindt opnieuw zijn natuurlijke balans terug.

TFH is een unieke manier om een dialoog aan te gaan met uw lichaam, bewust te worden van wat u uit evenwicht brengt en dit dan ook weer te herstellen.

Emotional Freedom Technique (EFT)

Waar TFH helpt om het lichaam in balans te brengen en lichamelijke klachten aanpakt, focust EFT op uw emotionele evenwicht.

Een gezonde, gebalanceerde geest is de weg naar een gezond lichaam. De EFT-methode helpt u bij emotionele problemen, angsten en trauma’s.

We meten opnieuw het energiepeil en vormen ons een beeld over de omvang van het probleem. Door uw energiestroom te manipuleren tonen, wij u hoe u met emotionele problemen en angsten kan omgaan. Zo leert u ze een plaats te geven, zodat u de baas blijft over uw emoties en ze niet langer de bovenhand laat krijgen.

Leef & Eet

Het staat al lang vast dat onze voeding rechtstreeks bijdraag aan ons lichamelijk en geestelijk evenwicht. In mijn lange zoektocht naar een geschikt voedingsprogramma kwam ik terecht bij het Leef- en Eet. Vanuit mijn eigen ervaring met dit programma om evenwichtig te leren eten, is Baja MC enthousiast consulent geworden.