Leef & Eet


Proficiat!
Je hebt een belangrijke stap genomen toen je deze pagina opende. Misschien wil het zeggen dat je uitkijkt naar verandering. Of dat je graag hulp zou krijgen bij de doorbreking van je (ongezonde) eetpatroon.

Goed nieuws!
Baja MC coacht je door het Leef-en-Eetprogramma heen en helpt je zo op weg naar een gezonde en verantwoorde transformatie van je lichaam.

Jij levert de motivatie en de wil om iets te veranderen – wij leveren de kennis van zaken en dagelijkse coaching. We begeleiden je, volgen je op en adviseren je, zodat we samen jouw doelstellingen bereiken.
Contacteer ons.

“Aan te raden!”- Justine getuigt

Die laatste hardnekkige kilo’s, ik had hiervoor reeds vanalles geprobeerd maar dankzij dit programma is het eindelijk gelukt! Het effect ging veel verder dan die kilo’s: beter slaappatroon, energie naar omhoog, geen suikerpieken/appelflauwtes meer,… Bovendien was het een haalbaar, gemakkelijk te volgen dieet dat me zonder veel moeite gebracht heeft naar het resultaat dat ik wou bereiken! Kortom, voor mij was het een ideaal programma!


“Gemakkelijk vol te houden” – Philip getuigt
Vele manieren en diëten geprobeerd maar niets lukte tot nu toe. Nu eerste sessie leef & eet achter de rug, gemakkelijk vol te houden, mooi pak kilo’s eraf, terug veel fitter, actiever en gemotiveerder om zo verder te gaan. Goed programma en aangename begeleiding. Philip uit Outrijve


“Eenvoudig” – Jo getuigt
Voor mij is dit programma super ! eenvoudig en gemakkelijker te volgen, is op verschillende vlakken beter te volgen .Ik zou het iedereen die zich wil inzetten voor zijn gezondheid zeker aanraden.


“Ik voel me veel energieker!” – Christelle getuigt
Het ‘Leef & Eet’ programma gaat goed en ik voel me ook energieker . Voordien had ik niet veel zin meer om nog iets te doen als ik van mijn werk kwam . Nu doe ik thuis ook nog eens mijn werk én neem ook de tijd om te sporten . Alvast bedankt voor de steun Sophie, op deze manier kan ik het goed volhouden. Je tips zijn heel interessant. Ook mijn gewicht gaat de goede kant uit, ik ben best fier op mezelf.


“Mijn suikerwaarden zijn beter!” – Frans getuigt
Mijn dokter had me gezegd dat ik iets aan mijn gewicht moest doen want anders zou je straks medicatie moeten nemen voor mijn suikerwaarden. Die stonden veel te hoog en echt op het randje. Via een collega leerde ik het leef en eet programma kennen. Ik ben ermee gestart en al snel waren mijn waarden beter. IK ben intussen naar de dokter gegaan en als ik zo verder doe zal ik geen medicatie moeten nemen. Dus daar gaan we voor!

Neem nu contact met ons op en we zullen je graag informeren over dit unieke programma.


Leef & Eet op een gezonde manier, krijg een ideaal gewicht en ervaar meer vitaliteit!