NEEM JE LEVEN OP EN GROEI!

NEEM JE LEVEN OP EN GROEI!

Enkel op afspraak

U kan op elk moment een afspraak met ons maken. Wij ontvangen u graag in onze vernieuwde en rustige praktijk in Mechelen.

Uiteraard starten we met een verkennend gesprek, waarin we samen ruim te tijd nemen om uw problemen, doelen en verwachtingen te bespreken. We verdiepen ons in de problematiek en beantwoorden al uw vragen over de concrete aanpak van uw probleem. Door dieper in te gaan op uw persoonlijkheid, wie u bent (professioneel/ privé), hoe u leeft en wat uw bevindingen zijn, kunnen wij een dossier opstellen en op zoek gaan naar de meest geschikte aanpak.Daarna gaan we zo snel mogelijk van start, om u meteen de juiste technieken aan te leren voor een snel en doeltreffend resultaat. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en al uw vragen.