Mental coach maakt gebruik van je reeds aanwezige talenten om de winnaar te worden:

Mental coach maakt gebruik van je reeds aanwezige talenten om de winnaar te worden:

Een mental coach helpt je bij het helder formuleren van je doelen en daar richting aan te geven. We hebben allemaal onze blinde vlek, waardoor je vanuit een beperkt perceptie kijkt naar wat jou tegenhoudt om de winnaar te zijn. Er zijn meerdere manieren om een doel te bereiken.

 

Doordat je vast zit in een gedachtenpatroon heb je geen kijk meer op alternatieve mogelijkheden om te groeien. Een mental coach helpt je bij het ontdekken van je persoonlijke talenten en gaven om zodoende tot het gewenste eindresultaat te komen. Dit komt omdat een mental coach jouw talenten, die voor jou van zelfsprekend zijn, op een andere manier waardeert. Hierdoor kan jij deze talenten effectiever inzetten. Het voordeel hiervan is dat je geen nieuwe vaardigheden hoeft aan te leren of een strijd met jezelf hoeft aan te gaan om een winnaar te worden.